Vacature Assistent Accountant

Assistent Accountant in Hoofddorp

Assistent accountant | mkb | samenstel

mkb

Accountancy

Starter

Dordrecht; Gorinchem; Rotterdam; Hoofddorp

32-40 uur

Wil jij onze klanten van dienst zijn bij het oplossen van diverse vraagstukken en hen ontzorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Verstegen hebben we een groeiende klantenkring binnen het mkb. We werken met kleine lokale bedrijven, maar ook met de top van het MKB. Hierdoor is onze klantenportefeuille zeer gevarieerd en kom je te werken in een dynamische omgeving.

Als beginnend assistent accountant in de samenstelpraktijk van het mkb lever je een administratieve ondersteuning aan klanten en verzorg je de eenvoudige delen van de aangifte van de IB, VPB en BTW. Daarnaast stel je de specificaties van de jaarrekening op en werk je onder begeleiding van ervaren collega's de jaarrekening uit.

Samen met een geweldig team draag jij de verantwoordelijkheid voor het verwerken van financiële administraties en het samenstellen van jaarrekeningen. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en te ontdekken waar jouw interesses en kwaliteiten liggen. Jouw collega's begeleiden je hier graag bij!

Wat jou kenmerkt

In onze teams hebben wij altijd ruimte voor diverse professionals, maar binnen dit profiel zijn in het bijzonder onderstaande competenties en kwaliteiten belangrijk

Teamspeler

Je bent collegiaal en kunt goed samenwerken met zowel collega's van je eigen afdeling als met collega's uit andere teams.

Communicatief

Je bent communicatief sterk, zowel in een gesprek als op papier.

Leergierig

Je bent leergierig door actief op zoek te gaan naar mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast kan je in grote mate zelfstandig jouw werkzaamheden organiseren en uitvoeren.

Flexibel

Je houdt van dynamiek. Bij Verstegen is geen dag tenslotte hetzelfde.

Persoonskenmerken

Je werkt zorgvuldig, je bent proactief, en draagt bij aan de gezelligheid op de werkvloer.

Daarnaast beschik je over:

hbo werk- en denkniveau of minimaal een mbo-niveau 4 opleiding in financiële richting. Daarnaast kun je goed overweg met Microsoft Office programma's, waaronder Microsoft Teams. Ervaring met Caseware, AFAS en Nextens is een pré.

"Bij Verstegen is er veel ruimte voor zelfontwikkeling, zowel op het werk als persoonlijk. Er wordt gecommuniceerd in korte lijnen, waardoor het samenwerken met collega's zeer aangenaam is. Verstegen is de plek waar mogelijkheden liggen voor iedereen!

"

Fatima Güç

Voorwaarden

Persoonlijk maatwerk is onze standaard en dat geldt ook voor de arbeidsvoorwaarden. Op basis van wat jij belangrijk vindt, maken wij een passend voorstel. Bij Verstegen kan je in elk geval rekenen op:

Jouw inzet en prestaties worden beloond. Wij bieden een aantrekkelijk salaris en passende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op

Wij kijken er naar uit om persoonlijk kennis te maken. Tot snel!Functie:assistent accountant
Startdatum:20-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Verstegen accountants en belastingadviseurs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Assistent Accountant Verstegen accountants en belastingadviseurs 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures