Vacature Arts

Arts in Hoofddorp

Basis Arts Kind en Jongeren team Hoofddorp

 • 8 uur
 • Hoofddorp
 • WO
 • Contract

Je nieuwe functie

Op dit moment zijn wij op zoek naar een basisarts waarbij de focus zal liggen op voorlichting geven over- en voorschrijven van psycho farmaca. Medicatie is bij ons altijd deel van een uitgebreider behandelaanbod en als arts ben je daarin dus ook deel van het behandelteam rondom een cliënt. Daarin ben jij als arts niet alleen verantwoordelijk voor de voorgeschreven medicatie en de noodzakelijke somatische zorg hieromheen, maar kun je vanuit je professie als arts ook meedenken met collega's over diagnose en behandelaanbod.
Psycho farmaca wordt bij ons voorgeschreven op indicatie, bv bij ADHD, Depressie, dwangklachten of autisme spectrum problematiek.
Wij zoeken een basisarts met kennis van medicatie binnen de kinder en jeugd GGZ. Iemand die het leuk vindt om te werken met kinderen en hun ouders en die oog heeft voor de zorgen die ouders soms hebben over al dan niet kiezen voor medicatie voor hun kind. Iemand die er plezier in heeft ouders en kind zowel emotioneel als wat betreft de somatische zorg, te ondersteunen en die daarin samen wil werken met collega's.

Wat staat je te wachten

 • Een leuke en leerzame werkomgeving waarin jij je verder kunt ontwikkelen en veel kennis zult opdoen wat betreft kinderen en ouders binnen de kinder- en Jeugd GGZ. Ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, met de benodigde werkbegeleiding
 • Salaris conform cao GGZ functiegroep 65 min €4785,- max € 6264,- afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Een dienstverband voor 8 uur per week
 • Leuke en betrokken collega's
 • Deelname aan de FiscFree regeling: koop voordelig een nieuwe fiets, laptop of telefoon
 • In eerste instantie een dienstverband voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband

Over je nieuwe team

Je werkt in een Kind en Jongeren team waarin specialistische jeugd- en opvoedhulp en specialistische GGZ geboden wordt. We werken vanuit een integrale visie op de problematiek van kind en gezin, en kijken samen welke interventies en disciplines nodig zijn.
De locatie van Kenter in Hoofddorp is gevestigd aan de Spaarnepoort 1 en bestaat uit een kind en jongeren team. Het team bestaat onder andere uit een ambulant hulpverlener, orthopedagoog, basis-, GZ- en klinisch psycholoog en kinder- en jeugdpsychiater.
We zijn een open, oprecht team dat van aanpakken houdt en elkaar respecteren.
Je nieuwe collega's kunnen niet wachten om kennis met je te maken!

Over je nieuwe werkgever

Kenter Jeugdhulp ondersteunt en begeleidt kinderen, jongeren en hun gezinnen bij complexe problematiek. 450 collega's zetten zich elke dag in omdat ze erin geloven dat alle kinderen en jongeren recht hebben op maximale ontwikkelingsmogelijkheden. Kenter onderscheidt zich door een sterke combinatie van Jeugd GGZ en Opvoedhulp. Dat betekent dat Kenter een compleet aanbod heeft om cliënten optimaal te kunnen ondersteunen. Wij werken vanuit vijf locaties in de regio Zuid-Kennemerland, Haarlemmermeer, Amstelland en de IJmond.

Bel of mail ons!

Heb je affiniteit met onze doelgroep, vind je het leuk te werken en kinderen en jongeren tussen de 0 en 23 jaar en hun ouders en ben jij voor de duur van (minimaal) één jaar beschikbaar voor 8 uur per week? Voor meer informatie, mail of bel:
, , of ,
Joukje Posthuma, klinisch psycholoog,
Daphne Veldhuis, recruiter, of .Functie:arts
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4785 – 6264
Uren per week:8 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kenter via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Arts Kenter 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures