Vacature Administratieve Duizendpoot

Administratieve Duizendpoot in Sassenheim

Administratieve duizendpoot (M/V 24-40 uur)

Ben jij een enthousiaste duizendpoot en vind je het leuk om in een gezellig team bij te dragen aan het verzorgen van alle werkzaamheden op administratief en secretarieel gebied, dan zijn wij op zoek naar jou.


Wij verzorgen voor gelieerde bedrijven de administratie, secretariaat en aanvullende diensten. De bedrijven opereren voor het grootste gedeelte in de bouw, projectontwikkeling en vastgoed. Routinematige werkzaamheden worden zoveel mogelijk geautomatiseerd waardoor er meer tijd overblijft voor controle, bewaking en andere werkzaamheden. Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een administratief medewerker die energie krijgt van ontzorgen en ordenen en een positieve bijdrage levert aan de administratieve processen van de (financiële) administratie.

Naast de werkzaamheden op het administratieve vlak behoort ook de invulling van andere werkzaamheden nadrukkelijk tot de mogelijkheden. Een en ander afhankelijk van het aantal uren dat je wilt invullen en je belangstelling.

Bekendheid met (financiële) administratieve processen en het voeren van een projectadministratie is een pré. Belangstelling voor automatisering met een meer dan oppervlakkige kennis van Word en Excel een must.


Wij bieden een leuke, zelfstandige job met goede arbeidsvoorwaarden. Voor onze arbeidsvoorwaarden richten wij ons op de cao bouw & infra hetgeen betekent dat je naast 25 vakantiedagen ook recht hebt op 15 roostervrije dagen (bij een fulltime dienstverband) en zijn we aangesloten bij het pensioenfonds Bpf-bouw.


Over Meijer

Al meer dan 80 jaar levert Meijer maatwerk op het gebied van bouwen, renovatie en onderhoud van zowel woningen als werkruimtes. Vakkundigheid en gedrevenheid is waar we voor staan.

Jagtlustkade 12
2171 AG Sassenheim

Postbus 156
2170 AD SassenheimFunctie:administratieve duizendpoot
Startdatum:28-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Meijer Bouwservice Amsterdam via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Administratieve Duizendpoot Meijer Bouwservice Amsterdam 28-02-2024

Bekijk ook andere vacatures