Vacature (Operationeel) Planner gezocht!

(Operationeel) Planner gezocht! in Lisserbroek

Over Dehaco

Dehaco B.V. is welbekend in onze regio: een echt familiebedrijf met een sterke marktpositie en een groot netwerk van klanten. Dehaco behoort namelijk in de Benelux tot de marktleiders op het gebied van asbestsaneringsproducten, hydraulische uitrustingsstukken en stofbeheersing voor de sloopsector. Wij zijn door heel de wereld sterk vertegenwoordigd door ons uitgebreide dealernetwerk, zelfs in Australië en Canada!

Voor ons operationele team zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Wij hebben een ontzettend leuk en jong team en prima arbeidsvoorwaarden, zo ook 32 vakantiedagen! Heerlijk toch? Ben jij dus op zoek naar een nieuwe uitdaging of kom je net van school en zoek je een bedrijf waar je van start kunt gaan met de kans om je verder te ontwikkelen? Schroom dan niet om te solliciteren!

Hoe ziet jouw functie eruit?

Als Planner/Werkvoorbereider ben jij één van de speerpunten van het operationele team. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor een goede inrichting en uitvoering van de planning. Jij zorgt ervoor dat het team van monteurs goed en efficiënt is ingepland en iedereen weet wat ze die dag moeten doen. Loopt de planning iets anders dan verwacht? Geen probleem! Dan pas je deze aan en laat je de klant netjes weten dat er een kleine wijziging heeft plaatsgevonden. Naast dat jij zorgt voor een goede planning, ben jij ook verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding- en afhandeling. Dit betekent dat de bonnenstroom op orde is, afspraken worden gemaakt met de klant omtrent de status van hun machines en dat deze afspraken goed worden nagekomen. Een ontzettend veelzijdige functie dus!Het team bestaat uit gezellige en gedreven collega's, met ieder zijn eigen specialiteit! Kom jij dit team versterken?

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gemotiveerde collega met goede planningskils. Ook is het wel handig als je een klein beetje technisch inzicht hebt, of in ieder geval de drive hebt om je dit eigen te maken! Je bent communicatief vaardig en weet de klant, leverancier of collega altijd netjes en vriendelijk te woord te staan. Daarnaast ben jij accuraat, flexibel en kun jij je goed aanpassen wanneer de situatie hierom vraagt. Je bent een echte teamplayer, maar bent ook in staat goed zelfstandig te kunnen werken. Je hebt een MBO-werk en denkniveau.

Wat bieden wij?

  • Uiteraard een marktconform salaris;
  • 32 Vakantiedagen;
  • Aantrekkelijk fietsplan;
  • Leuke en uitdagende functie;
  • Een fijn en jong team;
  • Fijne werkomgeving binnen een innovatieve organisatie;
  • Super leuke uitjes met je collega's;
  • Ruimte voor ontwikkeling.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct op deze functie! Mocht je nog vragen hebben over de functie of over de organisatie zelf dan kun je contact opnemen met Martin Meijvogel of Tara Doeswijk via 088-2020600 of hr@dehaco.nl. 

De sluitingsdatum van de vacature is 28 juni 2024.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.*Functie:Operationeel Planner
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dehaco BV via hr@dehaco.nl of 31882020600. Of bezoek hun website https://www.dehaco.nl.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. (Operationeel) Planner gezocht! Dehaco BV 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures